dissabte, 30 d’abril del 2016

Un dudú per la petita Núria / A doudou for little Núria

Fa uns dies llegia una entrada de Matemo on deia que teixir per altres li dona l'oportunitat de repetir els seus patrons preferits o de provar-ne de nous que d'altra manera no faria.

Not 2 late to craft: Un dudú per la petita Núria / A doudou for little Núria

I això és el que em passa a mi amb projectes com aquest dudú. El meu fill ja no és tan petit com perquè tingui sentit fer-li coses com aquesta, però a mi em continua encantant teixir detalls per nadons.

dissabte, 23 d’abril del 2016

dissabte, 16 d’abril del 2016

Caseta de ganxet / Crochet house

Un dia una companya de feina et diu que està embarassada. I te n'alegres. I penses que li faràs un detallet pel/per la bebé. I unes setmanes després li diuen que sembla que serà nena. I tu decideixes que, per variar, t'hi posaràs de seguida perquè sempre se't tira el temps a sobre. I tries un dels projectes del llibre "Ganchillo con ternura" de @tournicote (que ja costa, perquè són tots moníssssims). I l'acabes. I queda així:

Not 2 late to craft: Caseta de ganxet de Tournicote / Crochet house from tournicote

diumenge, 3 d’abril del 2016

Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

En la primera entrada d'aquest any us deia que no sóc gaire de fer-me llistes de propòsits, però que aquest 2016 si que m'he plantejat seriosament millorar l'organització del nostre temps i espai.

Pel tema del temps, a més del planificador setmanal que us ensenyava llavors, també m'he estrenat en el mètode Bullet Journal. El vaig conèixer per casualitat gràcies al Facebook d'una amiga, i estic encantada amb els resultats que n'estic obtenint, sobretot en l'organització de les tasques de l'oficina. Si sou de llibretes i bolis de colors, no us perdeu la web del seu "creador" (en anglès) o la sèrie de posts al respecte que ha publicat darrerament Wasel wasel.

Not 2 late to craft: Cistells de trapillo quadrats / Square XXL crochet baskets

I pel que fa a l'organització de l'espai, avui us porto un dos per un: uns cistells que he fet amb restes de trapillo que tenia per casa, per tal de reduir la quantitat de material que acumulo, i per a què el meu fill mantingui les seves joguines més endreçades.